Gemist: Ferry onthult iets heel leuks aan Chantal

Veronica Superguide logo
Gemist: Ferry onthult iets heel leuks aan Chantal

Gemist: Ferry onthult iets heel leuks aan Chantal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan Ferry Doedens de eer om het nieuwe seizoen van Chantal Blijft Slapen met de presentatrice af te trappen. Hij heeft ook nog eens een goede primeur voor haar.

Hij is terug

Terwijl ze in de file staan en zich een beetje vervelen, vraagt Chantal of Ferry niet nog iets leuks te vertellen heeft om de tijd te doden. En dan komt hoge woord eruit: "Wat leuk is, ik kom wel terug in Goede Tijden. Ik ben al begonnen", aldus Ferry.

Zie ook:

Problemen

Anderhalf jaar geleden kwam naar buiten dat Doedens de soap moest verlaten. Hij kwam afspraken niet na en was vaak te laat op de set. De onderliggende reden voor zijn ontslag was zijn drugsgebruik. Ferry ging keihard met zichzelf aan de slag en was tijdens de zomerstop van GTST te zien in spin-off Nieuwe Tijden, ook als Lucas Sanders. De populaire Ferry heeft zichzelf bewezen en is binnenkort dus gewoon weer te zien in Goede Tijden.

Chantal Janzen

Chantal Blijft Slapen maakte gisteren een vliegende seizoensstart met ruim 1,6 miljoen kijkers. Het populaire programma is haar derde seizoen in gegaan en belooft net zo leuk te worden als de vorige seizoenen. Naast Ferry Doedens blijft Chantal dit keer slapen bij onder anderen Albert Verlinde, Geraldine Kemper en Henny Huisman.

Lees verder