Gemist: favoriet Kimberly uitgeschakeld in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: favoriet Kimberly uitgeschakeld in The Voice of Holland

Gemist: favoriet Kimberly uitgeschakeld in The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Veel kijkers zagen in Kimberly de gedoodverfde winnaar van The Voice of Holland. De schok was dan ook groot toen de kandidate sneuvelde in de halve finale!

'Idioot volk'

Na alle lovende reacties van de jury en het publiek, kon de overwinning Kimberly volgens veel kijkers niet meer ontgaan. Toch waren het diezelfde kijkers die de favoriet gisteren naar huis stuurde. De getalenteerde zangeres kreeg namelijk niet genoeg publieksstemmen om zich te verzekeren van een finaleplek. Coach Anouk was niet te spreken over de exit: “Het is een idioot volk dat stemt. Dit is ook waarom het volk nooit het songfestivalliedje moet kiezen. Dat moet je aan mensen overlaten die er een beetje verstand van hebben.” Ook op sociale media werd geschokt gereageerd op het vertrek van Kimberly.

Ziggo Dome

Gelukkig hoeft de zangeres niet thuis achter de geraniums te zitten. Zij is namelijk uitgenodigd om op te treden als gastartieste tijdens de concerten van Ladies of Soul volgende maand in de Ziggo Dome. "Toen we Kimberly hoorden en zagen, waren we het unaniem eens. Wij geven Kimberly heel graag een plaats in onze show en vinden het fantastisch als ze erbij is", aldus Glennis Grace. Kandidaten Jim van der Zee, Samantha Steenwijk, Nienke Wijnhoven en Demi van Wijngaarden wisten wel genoeg stemmen binnen te halen om door te gaan naar de finale van The Voice.

De complete aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.

Lees verder