Gemist: Fajah Lourens werd vroeger heel erg gepest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Fajah Lourens werd vroeger heel erg gepest

Gemist: Fajah Lourens werd vroeger heel erg gepest

|
|

Laatste update:

Alleskunner Fajah Lourens was gisteravond te gast bij Van Der Vorst Ziet Sterren. Afgelopen dinsdag was ze nog in het nieuws om de dood van haar ex Daniël Surig, de vader van haar zoontje Shai.

Familiedrama

De aflevering van gisteravond is eerder opgenomen, want er werd niet gesproken over de dood van haar ex. Hij overleed eerder deze week aan een hersenvliesontsteking. De 35-jarige Fajah heeft al een hoop meegemaakt in haar jonge leven. Vorig jaar kwam haar kleine neefje Elfin om bij een familiedrama. Ook als klein meisje heeft ze het niet altijd makkelijk gehad met een vader die er nauwelijks was en flinke pesterijen op school. Check het fragment hierboven.

Haar lichaam

We kennen Fajah allemaal als actrice en dj. De laatste jaren houdt ze zich vooral bezig met haar lichaam en met haar My Killer Body Motivation-imperium. Ze heeft al twee dieetboeken op haar naam staan. Fajahs moeder heeft het niet altijd makkelijk gehad met Fajah als puber. En wat vindt zij eigenlijk van haar dochters ‘killer body’ project? Kijk het fragment hier beneden.

Lees verder