Groepsfoto Expeditie Robinson 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto Expeditie Robinson 2019

Gemist: Fanfavorieten ruimen het veld in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Expeditie Robinson nam gisteravond afscheid van niet één, maar twee spraakmakende kandidaten! (Let op: bevat spoilers over de laatste aflevering van Expeditie Robinson).

Heimwee

Vorige week zat de Eilandraad van Expeditie Robinson nog vol verrassingen. Dat kunnen we helaas nog niet zeggen van de stemronde van gisteravond. Roy Donders had last van heimwee en kon naar eigen zeggen ‘alleen nog maar huilen’. Hierop vroeg de stylist zijn kampgenoten of zij hem na het verliezen van de eliminatieproef weg wilden stemmen. Zo gezegd, zo gedaan… Roy kreeg nog de kans om de expeditie voort te zetten op Duivelseiland, maar dat aanbod sloeg hij natuurlijk direct af.

Gemist: Fanfavorieten ruimen het veld in Expeditie Robinson

Hel

Over Duivelseiland gesproken, Roy was niet de enige die zijn biezen kon pakken gisteravond. Ook de al eerder weggestemde Rob Geus kon het vliegtuig terug naar huis nemen. Hij verloor de klassieke evenwichtsbalkproef van zijn tegenstanders Eva en Rijk. En daarmee is Expeditie Robinson in één klap twee van zijn meest spraakmakende en toonaangevende kandidaten kwijt. Roy maalt er niet om. “Als ik langer was gebleven, was het voor mij een hel geworden”, aldus de stylist in een uitgebreid interview met Nu.nl.

Lees verder