Gemist: Excentrieke moeder geeft zich (iets te) bloot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Excentrieke moeder geeft zich (iets te) bloot

Gemist: Excentrieke moeder geeft zich (iets te) bloot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Noord-Hollandse Rijsenhout wordt regelmatig 'opgeschrikt' door de excentrieke verschijning van Karien. Tijd voor een make-over, vond haar dochter in het gloednieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter!

Gewoon Karien

Moeder Karien heeft een wel heel bijzondere stijl; het is niet punk, het is niet gothic, het is gewoon Karien! Maar haar dochter Fanny durft haast niet met haar moeder over straat en heeft Karien opgegeven voor Hotter Than My Daughter.

Terwijl Karien Gordon de inhoud van haar kledingkast showt, laat ze per ongeluk iets meer van zichzelf zien dan ze van plan was… Bekijk het fragment hierboven terug!

Make-over

Gordon overhandigt Karien aan zijn deskundige make-overteam om haar flink onder handen te nemen. Fanny kan haar tranen niet bedwingen wanneer ze het resultaat ziet! Ondanks haar misschien wat extreme kledingkeuze vonden de meeste kijkers Karien een prachtvrouw.

Hotter Than My Daughter

Benieuwd naar de make-over van de andere moeder, de sexy Annelies? Bekijk hier de hele aflevering terug! Hotter Than My Daughter zie je elke donderdag om 20:30 op RTL4.

Lees verder