Alessio van Ex on the Beach Double Dutch en familie

Veronica Superguide logo
Alessio van Ex on the Beach Double Dutch en familie

Gemist: Moeder Alessio kijkt mee met Ex on the Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond ging het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch in première. De ingrediënten zijn inmiddels bekend: spierbundels, siliconen, tatoeages en testosteron! Voeg daarbij genoeg drank om een olifant te vloeren en je hebt een explosieve realitycocktail die Temptation Island doet verbleken tot een aflevering van Buitenhof! Maar wat vinden de ouders van de deelnemers er eigenlijk van dat hun kroost meedoet aan Ex on the Beach: Double Dutch? Op die prangende vraag kregen we gisteravond eindelijk antwoord!

Ongerust

In het EOTBDD-napraatprogramma Meekijken Met… bekeek Koen Kardashian op veilige afstand de eerste aflevering met deelnemer Alessio. En voor de gelegenheid was deze Italian Stallion omringd door zijn familie. Zijn moeder had wel zo haar bedenkingen bij de deelname van haar zoon: “Omdat ik weet hoe het er soms aan toe kan gaan. Daar ben ik wel een beetje ongerust over.”

Aangenaam

Gelukkig hoefde Alessio niet direct zijn spullen te pakken na het zien de eerste aflevering. “Het is nog rustig, het is aangenaam om naar te kijken”, aldus moederlief. “Maar ik denk dat er nog veel meer beelden gaan zijn. We laten het maar op ons afkomen...

De seizoenspremière van Ex on the Beach: Double Dutch is terug te zien via MTV.nl!

Lees verder