Opgezadeld met Britt Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opgezadeld met Britt Britt Dekker

Gemist: Britt veroorzaakt enorme rotzooi in Opgezadeld met Britt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Britt Dekker, die vorige week gevoelige informatie deelde, krijgt veel commentaar op Twitter over de nieuwste aflevering van Opgezadeld met Britt. Haar trailer is namelijk een grote rotzooi en kijkers worden er niet blij van. 

Opruimstress

Om met paard George mee te doen aan een regionale wedstrijd, moet Britt Dekker zich haasten om nog op tijd te komen. Tijd om haar trailer netjes te houden heeft ze dus niet. Het is een grote bende en Opgezadeld met Britt-kijkers op Twitter krijgen er zelfs stress van...

Zwart geld?!

Britt komt ook in een nogal gekke situatie terecht: ze raakt verstrikt met zwartgeld. Máár ze heeft een goede oplossing: Britt houdt het niet zelf, maar doneert het aan Brooke Hospital, die werkdieren in Egypte, Pakistan en India redt. Bekijk hieronder de clip! Deze 9 BN'ers verdienen net zoals Britt ook een eigen realityshow! 

Opgezadeld met Britt krijgt niet alleen positieve reacties want Angela de Jong vindt Britt maar saai en nep, en daar was Dekker niet zo blij mee... Het programma is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder