Gemist: Emotionele laatste reis van Danny naar Lourdes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Emotionele laatste reis van Danny naar Lourdes

Gemist: Emotionele laatste reis van Danny naar Lourdes

|
|

Laatste update:

De 49-jarige Danny is uitvaartverzorger, maar binnenkort staat zijn eigen uitvaart voor de deur. Ondanks hij is uitbehandeld, maakt hij samen met Lucille Werner de reis van z’n leve in Mijn Laatste Keer naar Lourdes, waar hij als een ander mens terugkomt.

Heilig water

Danny en zijn man Guido zijn al 22 jaar onafscheidelijk en hebben de hele wereld afgereisd. Maar twee jaar geleden kreeg Danny ongeneesbare prostaatkanker. In dit fragment maakt Danny zijn laatste reis naar het spirituele Lourdes, de grootste katholieke bedevaartsplaats in Frankrijk. Zijn grootste wens is namelijk om ondergedompeld te worden in heilig water. Hoewel hij geen verwachtingen had, komt Danny als een ander mens terug.

Mijn Laatste Keer

In Mijn Laatste Keer volgt Lucille Werner iemand die weet dat hij of zij niet meer beter wordt en dus heel veel dingen nog voor de laatste keer gaat meemaken. Allemaal willen ze er nog wat van maken en het leven vieren nu het nog kan. Iedere aflevering staat één persoon centraal die met opgeheven hoofd de laatste fase van zijn of haar leven tegemoet gaat. 

Bekijk hier de emotionele aflevering van Mijn Laatste terug.

Lees verder