Gemist: Emma Stone en Jimmy Fallon raden liedjes en het is hilarisch

Veronica Superguide logo
Gemist: Emma Stone en Jimmy Fallon raden liedjes en het is hilarisch

Gemist: Emma Stone en Jimmy Fallon raden liedjes en het is hilarisch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In een nieuwe aflevering van The Tonight Show moeten Emma Stone en Jimmy Fallon bekende nummers raden, door zo goed mogelijk lip te lezen. Dit blijkt echter knap lastig te zijn.

Singing Whisper Challenge

De Singing Whisper Challenge werkt als volgt: de een doet een koptelefoon met keiharde muziek op, terwijl de ander een bekend nummer zingt. Aan laatstgenoemde de taak om zo goed en zo kwaad als het kan het nummer te zingen, liefst met gebaren en een tomeloos enthousiasme. Jimmy Fallon doet keihard zijn best, maar het eerste nummer blijkt al een hele opgave te zijn.

Hit Me Baby One More Time

Het lukt Stone maar niet om Bruce Springsteens Born In The USA te raden. "Pork?", "Birth?", "Boy?" Totdat ze op een gegeven moment op magische wijze (worden we hier opgelicht?) het nummer toch raadt. En dan is zijzelf aan de beurt. Hit Me Baby One More Time - ook een Amerikaanse klassieker - blijkt een stuk makkelijker te zijn.

La La Land

Emma Stone is later deze maand te zien in de film La La Land, waarin we tevens van haar zang- en performtalent kunnen gaan genieten. Ze speelt in de film, over twee getalenteerde en later succesvolle Hollywoodsterren die verliefd op elkaar worden, tegenover Ryan Gosling. Vanaf 22 december zie je La La Land in de bioscoop.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder