Gemist: Doodzieke Ton ziet kleinkind voor het eerst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Doodzieke Ton ziet kleinkind voor het eerst

Gemist: Doodzieke Ton ziet kleinkind voor het eerst

|
|

Laatste update:

Ton is ziek en heeft zijn piepjonge kleinzoon, die in Canada woont, nog nooit kunnen vasthouden. Gelukkig zendt Robert ten Brink ieder jaar een kerstspecial uit!

Opa Ton

Ton heeft darmkanker en zijn artsen weten op dit moment niet zo goed hoe het er precies voor staat. Volgens Ton zelf is het ongeveer fifty-fifty, en zou het dus zomaar zo kunnen zijn dat zijn tijd begint te dringen. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, in Canada, woont zijn dochter Naomi met haar man Rowan én hun piepjonge zoontje Jasper. Ton heeft Jasper nog nooit gezien, maar als de deurbel gaat en Robert ten Brinks team staat op de stoep, dan mag je natuurlijk gaan hopen ...

Kijkcijferkanon

De All You Need Is Love Kerstspecial zorgt ieder jaar voor een daverend kijkcijfersucces. Vorig jaar keken er 3,2 miljoen mensen en scoorde het programma de 12e plaats op de ranglijst over het hele jaar. In 2014 ging het om iets minder dan 3,1 miljoen kijkers, en ook gisteravond keken er weer 3.046.000 naar het feelgoodprogramma van Robert ten Brink op RTL 4. Het was met grote afstand het best bekeken programma van deze Kerstavond.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder