Gemist: Dit zijn de finalisten van Wie is de Mol? 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Dit zijn de finalisten van Wie is de Mol? 2017

Gemist: Dit zijn de finalisten van Wie is de Mol? 2017

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

2.63 miljoen kijkers zaten klaar voor de 9e aflevering van Wie is de Mol? De fans moesten er een week op wachten, maar inmiddels weten we wie de drie finalisten zijn van Wie is de mol? 2017.

De finalisten

In de eerste minuten werd bekendgemaakt welke drie kandidaten er door zijn naar de finale. Alleen Jochem van Gelder hoefde zich geen zorgen te maken; hij had vorige week vrijstelling gewonnen en was daarmee sowieso door.

Van de overgebleven kandidaten Diederik Jekel, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert was het wetenschapsjournalist Diederik die een rood scherm te zien kreeg. Hij moest het spelprogramma verlaten.

Verdacht

Aan het begin van het seizoen dachten veel kijkers nog dat Diederik dit jaar de mol was. Gedurende het verloop van de serie kregen de meeste fans door dat de 32-jarige wetenschapper de boel niet belazerde. Slechts veertien procent van WIDM-app gebruikers stemden afgelopen week op Diederik. Daarmee was hij de minst verdachte kandidaat op de app van het programma.

Maar wie zijn de Mol, de winnaar en de verliezer dan wel? Op Twitter lopen de theorieën en verdenkingen van de fans sterk uiteen.

Finale

De aflevering eindigde (traditiegetrouw) weer met een enorme cliffhanger: de ontknoping van Wie is de Mol? is pas volgende week te zien tijdens de live finale in Amsterdam. Presentator Art Rooijakkers bood zijn excuses aan dat hij de fans weer in spanning moest achterlaten.

Wie is de Mol?

Het zeventiende seizoen van Wie is de mol begon dit jaar op zaterdag 7 januari. Naast de al eerder genoemde kandidaten deden ook Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Sigrid ten Napel, Roos Schlikker, Yvonne Coldeweijer en Vincent Vianen mee. De spelshow speelde zich deze keer af in de Amerikaanse staat Oregon.

Lees verder