Gemist: dit waren de hoogtepunten van The Passion 2018

Veronica Superguide logo
Gemist: dit waren de hoogtepunten van The Passion 2018

Gemist: dit waren de hoogtepunten van The Passion 2018

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Neerlands bekendste Paaspoeha The Passion zit er weer op! Een magistrale 3,1 miljoen kijkers stemden af op het spektakel. Wij zetten een aantal highlights op een rij.

Tommie take the wheel!

Te beginnen met Our Lord and Savior Tommie Christiaan, die Jezus voor zijn rekening nam. De musical-coryfee werd goed ontvangen door het publiek. Op social media was iedereen lovend. Christiaan zette met zijn sterke opening meteen de toon voor de rest van de show. Check ‘m hieronder.

It's in the name

Ook Glennis Grace (Maria) stelde wederom niet teleur. Haar sterke opening, een cover van ‘Ik mis je zo graag’ van Claudia de Breij en Waylon, bracht ze live op het podium ten gehore.

Ik leef m'n eigen dansplaat

In een poging toch een beetje met de tijd mee te gaan, werd er dit jaar ook rap verwerkt in The Passion. Dansplaat-MC Brainpower (Petrus) nam de tekst voor zijn rekening. De rapper wist op vakkundige wijze ‘Ik leef m’n eigen leven’ van André Hazes om te toveren tot een mix van rap en levenslied. 

Dirt off your schouder

De afsluiter was het nummer Schouder. Christiaan bracht hem ten gehore vanaf de Arena tegenover het podium. Ondertussen kwam de cast nog een keer gezamenlijk het podium op. 

Kijk een korte samenvatting terug in de header hierboven. Kijk de hele aflevering hier terug op de website van de NPO.

Lees verder