Gemist: Dit is de guilty pleasure van Nick Schilder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Dit is de guilty pleasure van Nick Schilder

Gemist: Dit is de guilty pleasure van Nick Schilder

|
|

Laatste update:

Kees Tol én fans vragen het Volendamse duo het hemd van het lijf in 10 jaar Nick & Simon, maar deze vraag hadden ze misschien liever niet beantwoord.

Ze zijn alweer 10 jaar samen, maar hoe kennen Nick en Simon elkaar eigenlijk? Wat was hun allereerste optreden? Kees Tol interviewt zijn Volendamse vrienden over hun jubileum in 10 jaar Nick & Simon. Niet alleen hij stelde de vragen, maar één van hun grootste fans had een lekker beschamende voor de twee: wat is jullie guilty pleasure?

Lekker gênant

En die van Nick blijkt de muziek van Wham te zijn, waarop de band heel toevallig het nummer ‘Last Christmas’ begon te spelen. De lieftallige Kees Tol dwong Nick vervolgens te zingen: “Zing! Zing!” Bekijk het hilarische fragment hierboven!

10 jaar Nick & Simon

Goede vriend Kees Tol interviewt Nick & Simon in een intieme setting, met publiek, over hun 10-jarig jubileum. Ook familie, vrienden en collega’s delen hun persoonlijke verhalen over het Volendamse duo in 10 jaar Nick & Simon. En een optreden ontbreekt natuurlijk ook niet. De eerste aflevering gemist? Bekijk 'm hier terug!

Lees verder