Gemist: de wilde kant van oma Trijnie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: de wilde kant van oma Trijnie

Gemist: de wilde kant van oma Trijnie

|
|

Laatste update:

Esmee gunt haar oma meer dan de knipperlichtrelatie die ze tot nu toe had, maar op de scène die volgde hadden zij en Robert niet gerekend.

Trijnie is verliefd

Trijnie is door haar kleindochter Esmee opgegeven voor All You Need Is Love, omdat haar oma maar niet verder komt in haar knipperlichtrelatie. In zijn videoboodschap legt de verliefde Frederik uit waarom. Het was duidelijk liefde op het eerste gezicht tussen de twee, maar Trijnie wil geen enkel klein cadeautje van Frederik accepteren, omdat ze is opgevoed om zelfstandig te kunnen leven. Een prachtig principe natuurlijk, maar een cadeautje van je vriendje moet toch wel kunnen?

Sexy reünie

Frederik vraagt Trijnie zich over te geven aan de liefde, zodat ze "samen kunnen genieten en de wereld kunnen veroveren". Daar kan Esmees oma blijkbaar toch geen nee tegen zeggen. Als Fredrik eenmaal de studio binnen is gewandeld, vraagt Trijnie of ze hem mag begroeten zoals ze altijd doet. "Nou, dat weet ik niet", is de reactie van Robert ten Brink, die blijkbaar al onraad ruikt. Trijnie bedenkt zich geen moment en ... kijk vooral zelf!

All You Need Is Love was gisteravond met 1.631.000 kijkers gisteren het derde best bekeken programma, na Wie is de Mol en het Achtuurjournaal.

Lees verder