Gemist: De Meisjes slopen de Jongens

Veronica Superguide logo
Gemist: De Meisjes slopen de Jongens

Gemist: De Meisjes slopen de Jongens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijl Beckand wist een complete vernedering te voorkomen, maar de jongens werden gisteravond behoorlijk in de pan gehakt door de meisjes.

Minder kijkers

Er keken gisteravond 896.000 mensen naar de tweede uitzending van De Jongens tegen de Meisjes van dit seizoen. Dat is al flink minder dan de 1.183.000 kijkers die de seizoensopening vorige week trok, maar nog steeds genoeg voor de zesde plaats in de dagranglijst. Chantal Janzen kreeg hulp van Leonie ter Braak, Daphne Deckers en Paulien Huizinga. Giel de Winter, Martijn Fisher en Jaap Stockmann probeerden Tijl Beckand te helpen, maar het mocht niet baten.

De afloop van de finale hebben we al verklapt, dus we zullen het verloop ervan verder niet spoilen voor je. Teamcaptain Tijl zal in elk geval uitkijken naar zijn kans op revanche volgende week.

De Jongens tegen de Meisjes

Naast de vertrouwde onderdelen zijn er dit seizoen ook nieuwe spellen geïntroduceerd. In ‘Twee in één’ gaan Tijl en Chantal met één teamgenoot in een speciaal pak, waardoor ze samen één lichaam vormen. In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun twee medespelers. In ‘Met handen en voeten’ krijgen de teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. De teamcaptain van het andere team stelt open vragen en de antwoorden daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet zo snel mogelijk met de letters de antwoorden vormen.

Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. Het team dat de gedachten van het andere geslacht het beste begrijpt en de finale op zijn naam weet te schrijven, wint waardebonnen voor zijn publiek.

Lees verder