Gemist: De Luizenmoeder levert wéér wat kijkers in, maar blijft succes

Veronica Superguide logo
Gemist: De Luizenmoeder levert wéér wat kijkers in, maar blijft succes

Gemist: De Luizenmoeder levert wéér wat kijkers in, maar blijft succes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We zagen het vorige week al: de kijkcijfers van De Luizenmoeder daalden flink. Ook nu, na de uitzending van gisteren, keken er weer minder mensen. De teller staat desondanks op een indrukwekkende 2.975.000 kijkers!

En daarmee staat de hitshow op de eerste plek van best bekeken programma’s van zondag, zo onthult Stichting Kijkonderzoek.

Directeur Anton werkte zoals eigenlijk altijd weer op de zenuwen van Ank en Helma, die absoluut geen zin hadden in zijn ‘out-of-the-box’-ideetjes. En positive feedback? Daar werden ze al helemaal kriegel van.

Minder

De kijkcijfers van De Luizenmoeder blijven ook voor het tweede seizoen indrukwekkend. Al is het nogal opvallend dat ze ook enorm kunnen kelderen. De eerste nieuwe aflevering brak zelfs een record met bijna 4 miljoen lineaire kijkers en een week later verpletterde De Luizenmoeder het record wéér met 4,1 miljoen kijkers. Maar toch: inmiddels haakten ruim een miljoen mensen af…

Achter de schermen

Hoe het komt? Dat weet niemand. Overigens is het nog helemaal niet zeker of er wel een derde reeks komt. Zo houdt Anton-acteur, schrijver én (deels) regisseur Diederik Ebbinge er na dit seizoen mee op. Wat moet de show in hemelsnaam zonder zijn grote ster?

Lees verder