Gemist: De Lama’s zetten RTL Late Night op stelten

Veronica Superguide logo
Gemist: De Lama’s zetten RTL Late Night op stelten

Gemist: De Lama’s zetten RTL Late Night op stelten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers zetten de studio van RTL Late volledig op z’n kop met de aankondiging van een splinternieuwe show.

Negen jaar na het hilarische improvisatieprogramma De Lama’s maken ze hun comeback met een nieuwe show in de Ziggo Dome: De Lama’s: Back in Action. Dit vertelden ze vrijdagavond aan tafel bij RTL Late Night. 

Wait for it...

Hun aanwezigheid in de talkshow leidde tot een groot feest. Humberto en zijn gasten lagen volledig in een deuk toen ze terugkeken naar de grappigste momenten uit het programma. Ook vertelde Tijl Beckand over een avontuur dat hij samen met zijn mede-Lama's heeft meegemaakt. Het einde zie je niet aankomen! Bekijk het fragment hierboven!

De Lama's: Back in Action

De Lama's willen volgend jaar in de Ziggo Dome alles uit de kast halen. Hun shows De Lama's: Back in Action worden volgens Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai meer dan een theatershow zoals ze die tot 2008 gemaakt hebben. ''Een theatershow kun je het eigenlijk niet noemen. Het is wel de Ziggo Dome!'', zei Lama's-presentator Patrick Lodiers. 

Grootste show ooit

Tijl: ''Als we terugkomen, moeten we de grootste show ooit spelen. Hoe cool zou het zijn om een Lama-experience in de Ziggo Dome te houden." Jeroen van Koningsbrugge: ''We willen echt uitpakken, met helikopters en vuurwerk. We kunnen er nog niet teveel over vertellen, want we weten zelf ook nog niet precies wat we gaan doen."

De reünie van de improviserende grappenmakers volgt negen jaar na hun laatste gezamenlijke theateroptreden. Voorafgaande aan de shows op 2 en 3 november 2017 is er geen theatertournee. Tijl: ''We komen pas in de Ziggo Dome bij elkaar. Alles wat we tijdens de voorbereidingen kunnen bedenken, zit in die ene show. Het wordt over the top."

Lees verder