Gemist: De aftrap van Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Gemist: De aftrap van Expeditie Robinson

Gemist: De aftrap van Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond barstte de ultieme survivalstrijd tussen de BN’ers weer los in de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2016. Maar liefst 1.256.000 mensen zagen hoe de strijd tussen kamp Noord en kamp Zuid begon. Wij zetten de leukste momenten voor je op een rijtje.

Kamp Noord en Zuid

Dit jaar blijken de rivaliserende teams Kamp Noord en Kamp Zuid op hetzelfde eiland te zitten, alleen wisten ze dat zelf nog niet. De deelnemers uit Kamp Noord zijn: Alex, Anna, Bartho, Bertie, Elle, Jessie Jazz, Lex en Thomas. En in Kamp Zuid: Chloé, Dave, Dio, Gaby, Jalou, JayJay, Koos en Suzanne. Het duurt niet lang voordat de teams elkaar tegen het lijf lopen.

Kokosnootheld Bartho

Koos van Plateringen zou als presentator van Shownieuws toch elke BN’er moeten kennen, maar hij herkende opvallend genoeg alleen oud-GTST’er Bartho Braat uit kamp Noord. Met een leeftijd van 66 is Bartho de oudste deelnemer van Expeditie Robinson ooit, maar in de eerste aflevering wordt hij gelijk omgedoopt tot kokosnootheld.

Dave's drankspel

Dave Roelvink is blij dat hier rust is en dat hij geen Boulevard of Shownieuws in zijn nek heeft. Is hij Koos nu al vergeten? De kijkers vonden vooral Dave's fantastische Nederlands erg amuserend en bedachten zelfs een drankspel.

Anna's lange mouwen

Ook fashionblogger Anna Nooshin's kledingkeuze viel op, maar had naar eigen zeggen een goede reden.

Fan van Bertie

Boerin Bertie had maar beter naar Anna kunnen luisteren: binnen no-time was ze flink verbrand. Toch konden veel kijkers haar nuchterheid en boerenverstand wel waarderen en werd ze vaak genoemd als favoriet.

Nicolette's kokosnoten

De zoektocht naar voedsel werd direct een heuse concurrentiestrijd tussen de twee kampen. Jesse en Anna uit kamp Noord vonden al snel een tros bananen, maar die werden weggekaapt door kamp Zuid. Dat waren niet het enige veelbesproken stukken fruit in de eerste aflevering van Expeditie Robinson.

Lees verder