Gemist: coach Waylon bezorgt kijkers een prachtige powerbattle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: coach Waylon bezorgt kijkers een prachtige powerbattle

Gemist: coach Waylon bezorgt kijkers een prachtige powerbattle

|
|

Laatste update:

Gisterenavond vond de derde ronde van The Battles van The Voice of Holland plaats. Als je na een lange zit van pakweg twee uur (inclusief 1,5 uur reclame) nog steeds op RTL4 was afgestemd, heb je vast de powerbattle van Kimberly en Soraya gezien. De dames spatte van het scherm!

Coach Waylon besloot zijn eigen keuze moeilijk te maken door twee hele goede zangeressen tegenover elkaar te zetten. Met het nummer I'm Every Woman in de uitvoering van Whitney Houston (origineel van Chaka Khan) betraden de dames de ring. En dat pakte goed uit.

Steal

Je begrijpt: geen gemakkelijke keuze. De jury was zeer onder de indruk van beide zangeressen, maar spraken een lichte voorkeur uit naar publiekslieveling Kimberly. Zij mocht zich uiteindelijk dan ook winnares van deze battle noemen. Soraya hoefde echter niet met hangende pootjes het podium te verlaten, want Ali besloot haar 'te stelen'. Als ze nog één battleronde op de steal-stoel van Ali blijft zitten, heeft ook zij de volgende ronde bereikt.

Volgende week (vrijdag, 20:30 uur op RTL4) is de laatste battleronde, waarna de knock-outs beginnen. In deze ronde moeten de teamleden met een solonummer strijden voor een plaatsje in hun team. En we verwachten dat dat deze dames prima af zal gaan. Benieuwd naar hun audities? Je ziet ze hieronder.

Lees verder