Gemist: Bruidegom staat op het punt van wegrennen in MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Bruidegom staat op het punt van wegrennen in MAFS

Gemist: Bruidegom staat op het punt van wegrennen in MAFS

|
|

Laatste update:

Het experiment van Married At First Sight is in volle gang. Drie van de vier koppels lijken een match! Niemand is nog gillend weggelopen… tot nu toe. Wanneer het laatste koppel elkaar voor het eerst zien, spreekt hun gezicht boekdelen.

Gelukkig getrouwd

Gisteravond in Married At First Sight heeft de derde match, Renate en Johan, elkaar net het ja-woord gegeven. Chantal en Nicolai genieten van hun laatste dag op Tenerife, maar de klik tussen de twee is zo goed dat ze nog lang geen afscheid van elkaar willen nemen. Het gay-koppel Simon en Anthony vertrekt op huwelijksreis.

Nieuwe match?

Het vierde en laatste koppel, Jeroen en Richelle, staat op het punt te gaan trouwen. Het avontuur start met het vinden van geschikte trouwkleding en het vieren van uitbundige vrijgezellenfeesten. Op de dag zelf zijn beide kandidaten ontzettend zenuwachtig. 

Die blik

“Hopelijk verdwijnen de zenuwen als sneeuw voor de zon als we elkaar in de ogen kijken,” schreef Richelle in een brief aan haar geliefde match. “Hoe ze er ook uit ziet, ik zal het niet meteen laten merken wat ik van haar vindt,” zei Jeroen nog vlak voor de bruiloft. 

Maar zodra de deur opengaat en de twee elkaar voor het eerst zien, is er totale paniek van hun gezichten af te lezen. Ze lijken elkaar helemaal niets te vinden. Bekijk het fragment hier vanaf 39:00 minuten terug!

Ook de kijkers hebben nu al geen vertrouwen in deze match.

Married At First Sight

Stappen Richelle en Jeroen toch in het huwelijksbootje? Je ziet het volgende week in Married At First Sight, dinsdagavond om 20:30 op RTL 4.

Lees verder