Gemist: Boer Zoekt Vrouw-finale trekt 3,9 miljoen kijkers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Boer Zoekt Vrouw-finale trekt 3,9 miljoen kijkers

Gemist: Boer Zoekt Vrouw-finale trekt 3,9 miljoen kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De succesformule van Boer Zoekt Vrouw is nog lang niet uitgewerkt, dat blijkt wel uit de kijkcijfers van de seizoensfinale. Maar liefst 3,9 miljoen Nederlanders zaten klaar om naar de reünie-aflevering te kijken.

In deze dertiende en laatste aflevering zou duidelijk worden welke stellen na de city-trips bij elkaar zijn gebleven, en welke boeren en boerinnen hun eigen weg zijn gegaan. Zoals verwacht blijken zowel Michelle en Maarten als Roel en Steffi nog volop verliefd, dat zijn alvast twee hele gelukkige koppels die uit dit seizoen zijn voortgekomen. Maar hoe zit het met de rest?

Jaap had het toch bij Petra moeten proberen

Boer Jaap bleek na het tripje naar Noorwegen toch niet meer samen te zijn met Marian. Hij verzucht nog tegen presentatrice Yvon Jaspers dat hij het misschien toch met Petra had moeten proberen. Dan krijgt de kijker te horen dat Jaap met meerdere afspraakjes nog een poging bij Petra heeft gewaagd, die echter op niets uitgelopen is.

Marnix toch nog gelukkig

Ook al viste Boer Marnix dit seizoen drie keer achter het net, toch verschijnt hij met een tevreden glimlach op de reünie. Hij blijkt inmiddels buiten de show om alsnog geluk in de liefde te hebben gevonden. Bij ene Emmie die hij naar eigen zeggen nog “uit de zandbak” kende. De breuk met Janneke lijkt alweer snel vergeten.

Volgens deze opmerkzame Twitteraar ging het Marnix helemaal niet om een nieuwe liefde, maar wilde hij gewoon iemand die zijn rotzooi kon opruimen.

Waar is Marit?

Als Boer Wim alleen bij de reünie verschijnt is er even paniek: waar is Marit? Het duurde even voordat de twee elkaar vonden, zouden ze nu toch uit elkaar zijn? Niks aan de hand, Marit vindt Wim nog heus wel leuk, alleen ze zit in Vietnam. Daar wordt de kijker even om niets bang gemaakt!

Wie om wat voor reden dan ook de ontknoping van weer een razend succesvol seizoen Boer Zoekt Vrouw gemist heeft, kan deze hier terugkijken bij NPO1.

Lees verder