Gemist: Boer eruit gegooid in seizoensopening Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Gemist: Boer eruit gegooid in seizoensopening Boer Zoekt Vrouw

Gemist: Boer eruit gegooid in seizoensopening Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw kreeg gisteravond een bizarre start. Na een gezellige eerste aflevering, die eindigde met een vrolijk tuinfeest, werd bekend dat één van de boeren het programma uitgetrapt is wegens oneerlijk spel.

Gemist: Boer eruit gegooid in seizoensopening Boer Zoekt Vrouw

Boer blijkt player

Boer Remco

leek op het eerste gezicht een onschuldige jongen, maar deze 29-jarige Fries bleek stiekem best wel een player. Aan het einde van de eerste uitzending maakte Yvon Jaspers bekend dat deze olijke agrariër “ten tijde van de voorstelaflevering in mei al met meerdere dames innig contact heeft gehad”. Wat hieronder verstaan wordt kwam verder niet aan de orde, maar het lijkt erop dat dit innig contact verder ging dan alleen een paar whatsappjes. Ook zou hij bij vrouwen gelobbyd hebben om brieven te schrijven naar het programma: “Dat is uiteraard niet de bedoeling”, aldus de makers in een verklaring die na afloop online geplaatst werd.

Vertrouwen geschonden

Boer Zoekt Vrouw zag hierna geen andere keus dan PlayBoer Remco uit het programma te gooien: “Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt”. Remco valt duidelijk niet in deze categorie hardnekkige singles. De voornaamste reden om hem eruit te gooien is dat hij het vertrouwen van de makers heeft geschonden: “Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat wordt gemaakt op basis van vertrouwen. Remco blijven volgen past dus niet bij Boer zoekt Vrouw”.

Twitter genoot in elk geval met volle teugen van deze sappige seizoensstart:

Lees verder