Gemist: Boef reageert op ophef in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Gemist: Boef reageert op ophef in RTL Boulevard

Gemist: Boef reageert op ophef in RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een filmpje waarin Boef een aantal behulpzame dames beledigde veroorzaakte vandaag veel commotie. Bij RTL Boulevard deed hij zijn verhaal.

Lekke band

Boef maakte zijn Snapchat nadat hij in de nacht van oud en nieuw een lekke band had gekregen. Hij kreeg hulp van drie vrouwen die hem naar huis brachten. In de video maakte hij de vrouwen uit voor kechs, een beledigende term voor vrouwen. Boef maakte later nog meer mensen boos toen hij in een reactie zei dat alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes 'kechs' zijn. Vandaag gaf Boef ook bij RTL Boulevard aan spijt te hebben van de spraakmakende filmpjes.

Emotioneel

"Kechs betekent hetzelfde als bitches, dat is wat anders dan hoeren”, vertelde Boef. “Het is niet per se heel beledigend, maar ik snap wel dat het mensen beledigt. Ik had het totaal niet moeten doen.” Over de video waarin hij vrouwen bekritiseert die naar de club gaan, zegt hij: “Ik ben een vrouwenliefhebber. Soms roep je dingen als je emotioneel bent die je helemaal niet meent. Later besef je dat je dat niet had moeten zeggen.” Boef ging al eerder door het stof op Instagram. Daar maakte hij zijn excuses naar alle vrouwen die hij heeft beledigd in zijn video's.

De complete aflevering van RTL Boulevard is terug te zien op RTL XL.

Lees verder