Gemist: BNN draait Girl on Fire bij vrouw met brandwonden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: BNN draait Girl on Fire bij vrouw met brandwonden

Gemist: BNN draait Girl on Fire bij vrouw met brandwonden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Je Zal Het Maar Hebben volgt Tim Hofman jongeren met een ziekte of handicap. Deze week ontmoette hij de 31-jarige Jayan. In een psychose stak ze zichzelf in de brand en de muziekkeuze bij haar verhaal maakte veel los bij de kijkers.

Heftig verhaal

Jayan (31) werd als baby geadopteerd door Nederlandse ouders. Op school werd ze veel gepest vanwege haar huidskleur en ze ontwikkelde de persoonlijkheidsstoornis borderline. Door angst en depressies raakte ze in een psychose en overgoot ze zichzelf met benzine en stak zichzelf in brand.

Bloot

Ze lag maanden in het ziekenhuis en ze heeft al 26 operaties achter de rug. 68% van haar huid is verbrand. In Je Zal Het Maar Hebben vertelt Jayan haar verhaal en geeft ze zichzelf bloot door haar brandwonden te laten zien aan Tim. Ook haalt ze haal make-up op haar gezicht eraf.

Girl on Fire

Inmiddels is Jayan nieuwe wegen in geslagen en staat ze met beide voeten stevig op de grond. Tijdens een feestje wil ze haar familie bedanken voor de afgelopen tijd. Voor het feestje steekt ze kaarsjes aan, waarop Tim zich afvraagt of ze nog moeite heeft met vuur.

Maar Jayan heeft er geen last van. ‘Ik ben een beetje een pyromaantje,’ grapt ze, waarna het nummer Girl on Fire van Alicia Keys op de achtergrond klinkt. De kijkers verschilden van mening: is dit een tikkie controversiële muziekkeuze of echte BNN-humor? 

Bekijk het fragment hierboven vanaf 27:57 terug.

Lees verder