Gemist: Battle van de blondines in The voice of Holland

Veronica Superguide logo
Gemist: Battle van de blondines in The voice of Holland

Gemist: Battle van de blondines in The voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Julia en Maud zongen gisteren in The Voice of Holland een swingende mash-up van Ariana Grande en Loreen. Toch was het niet hun optreden dat de meeste indruk maakte op social media…

Mash-up

Gisteren ging een nieuwe fase van start in dit seizoen van The Voice of Holland. Na zeven weken blind auditions, was het namelijk tijd voor de battles. Julia van Bergen en Maud Nieuwenhuis namen het tegen elkaar op tijdens een mash-up van Ariana Grandes ‘One Last Time’ en ‘Euphoria’ van Loreen. Waylon koos voor Julia vanwege haar ervaring. Maud ging verder naar het team van Sanne.

Freddie Mercury

Ondanks het geslaagde optreden, kreeg het duo online nog wel de nodige kritiek over zich heen. Dat had niet zozeer te maken met hun muzikale talent, maar wel met hun muzikale kennis. Maud en Julia waren namelijk even vergeten wie Freddie Mercury was. “Ik weet niet wie Freddie Mer… Even opnieuw… Hoe heet ’ie?”, stamelde Julia in de camera. Maud schoot te hulp: “Dat is toch een artiest, of niet?” Op Twitter werd de generatiekloof tussen oude en jonge muziekliefhebbers pijnlijk duidelijk!

De volledige aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.

Lees verder