Gemist: Barack en Michelle Obama dansen op Thriller

Veronica Superguide logo
Gemist: Barack en Michelle Obama dansen op Thriller

Gemist: Barack en Michelle Obama dansen op Thriller

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Halloween is reeds voorbij, maar dit filmpje wilden we je niet onthouden. Barack en Michelle Obama die speciaal voor Halloween een dansje hebben ingestudeerd.

First Lady

Vanaf komend jaar moeten de Amerikanen het doen met een wellicht iets minder amusante president. En niet te vergeten: First Lady. In de veronderstelling dat Hillary Clinton de presidentsverkiezingen gaat winnen, komt Bill in aanmerking voor die titel. Of het nou First Mate, First Gentleman of First Lad moet worden, daar zijn ze in de VS nog niet over uit.

Zie ook:

Thriller

Maar dat ze Michelle Obama gaan missen, dat is zo goed als zeker. Zij en Barack nodigden met Halloween een hoop kinderen (en volwassenen) uit om het feest te vieren. Als kers op de taart hadden ze een klein stukje van de choreografie van Michael Jacksons beroemde nummer Thriller ingestudeerd.

8 november

De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden plaats op 8 november aanstaande. Hillary Clinton neemt het op tegen de omstreden Donald Trump, die aanvankelijk een gevaarlijke kandidaat leek voor de positie van president, maar zichzelf steeds meer ging tegenwerken.

Lees verder