Strijdende bands TVOH

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Strijdende bands TVOH

Gemist: Bands gaan de strijd aan in The voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond zagen 1.646.000 miljoen mensen hoe de The voice-kandidaten in de eerste Battle-ronde het tegen elkaar opnamen in de gevreesde ring. De bands PYRO en Daredevils zaaiden na hun spetterende optreden vooral verdeeldheid bij de coaches.

Waylon wist in de Blind Auditions van The voice of Holland twee bands binnen te slepen en het was dus geen grote verrassing dat deze twee het in de Ring met elkaar moesten uitvechten. "The Battle of the Bands", beloofde de leadzanger van de band PYRO. En dat werd het ook echt. Na hun optreden met een mash-up van de nummers American Woman en Are you gonna go my way ontvingen ze van de coaches een hoop lof. "Ik wil, voordat ik mijn voorkeur bekend maak, graag een compliment maken naar Waylon en naar jullie. Dit is echt wel één van de vetste battles die ik ooit heb gezien", liet Ali B weten. Bekijk hieronder de beelden.

Gekke strepen

Anouk, die het op 10 januari op tv gaat uitvechten met Lil Kleine, genoot er ook van, maar had - zoals altijd - wel wat commentaar. De band Daredevils staan bekend om de zwarte strepen op hun gezicht, maar die mogen er als het aan haar lag direct vanaf. "Ik zou echt die strepen weghalen. Jullie zijn supercute, maar ik vind het echt heel stom. Jullie hebben allemaal een leuke kop en jullie hebben het niet nodig om twee van die strepen onder jullie ogen te zetten." De kans dat dit inderdaad gaat gebeuren, is aanzienlijk toegenomen. Waylon koos namelijk voor PYRO, waarna Anouk Daredevils van hem stal. Of ze ook in de Knock-outs te zien zijn, moet nog blijken. 

Lees verder