Gemist: Avant Garde steelt de show in Time to Dance

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Avant Garde steelt de show in Time to Dance

Gemist: Avant Garde steelt de show in Time to Dance

|
|

Laatste update:

Al bij hun eerste auditie voor Time To Dance werd het dansteam Avant Garde getipt voor de winst. Ook hun laatste optreden liet de jury en het publiek ademloos achter…

Indruk

Gisteravond was de halve finale te zien van Time To Dance. In dit RTL 4-programma strijden de grootste danstalenten van Nederland om de hoofdprijs van 50.000 euro. Acts als Vanity en B-Boy Lorenzo maakten indruk op de jury en mochten door naar de finale. Maar het waren opnieuw de heren van Avant Garde die het dak eraf bliezen!

Adembenemend

Het danscollectief zette een spectaculaire show neer, waar klassieke dans, showdans en streetdance elkaar in adembenemend tempo afwisselden. Het harde werken werd beloond, want de dansers werden na afloop van hun optreden overladen met complimenten van de jury.

Zo zei Robin Martens: “Dit is echt niet normaal goed. Ik ben omver geblazen.” Ook jurylid Gianinni Semedo was dolenthousiast: “Zoveel verschillende stijlen, ik was aan het genieten.” Voor de vorm werd er nog gestemd, maar de uitkomst was geen verrassing: Avant Garde is volgende week te zien in de finale!

De complete aflevering van Time To Dance is terug te zien via RTL XL.

Lees verder