Gemist: Arjen Lubach neemt afscheid van Facebook

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Arjen Lubach neemt afscheid van Facebook

Gemist: Arjen Lubach neemt afscheid van Facebook

|
|

Laatste update:

Arjen Lubach is de privacyschandalen rond Facebook zat en neemt afscheid van het sociale netwerk. Hij roept zijn kijkers op om hetzelfde te doen!

Topje van de ijsberg

Gisteravond was de laatste aflevering te zien van Zondag met Lubach. Daarin riep presentator Arjen Lubach de kijkers op om hun Facebook-accounts op te zeggen. De aanleiding van de oproep was de recente lek met privégegevens. Maar Lubach liet zien dat dat nog maar het topje van de ijsberg was! De presentator geeft zelf het goede voorbeeld door zijn eigen pagina en dat van zijn programma komende woensdag te deleten. Op een door Lubach opgezet evenement op Facebook hebben inmiddels 7800 kijkers aangegeven hem te willen volgen.

Seizoensafsluiter

De seizoensafsluiter van Zondag met Lubach heeft zondag 804.000 kijkers getrokken. Het was daarmee de minst bekeken aflevering van het achtste seizoen. De voorgaande negen uitzendingen wisten steeds boven de 900.000 uit te komen. Miljoenenjacht was opnieuw het best bekeken programma van de zondagavond. Op de spelshow van RTL 4 stemden deze week 2,2 miljoen mensen af. De tweede aflevering van de thrillerreeks De 12 van Oldenheim trok aansluitend 1,2 miljoen kijkers.

De volledige aflevering van Zondag met Lubach is terug te zien via VPRO.nl.

Lees verder