Gemist: Alicia Keys uit d'r dak bij Blind Auditions The Voice

Veronica Superguide logo
Gemist: Alicia Keys uit d'r dak bij Blind Auditions The Voice

Gemist: Alicia Keys uit d'r dak bij Blind Auditions The Voice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen week startte in Amerika een gloednieuw seizoen van The Voice. De eerste aflevering leverde meteen al een knaller op: de jury (en met name Alicia Keys) werd tijdens de Blind Auditions omver geblazen door kandidaat Felicia Temple (28).

Gouden strot

De eerste die omdraaide was Alicia Keys, maar al snel wilden ook Gwen Stefani en Blake Shelton weten wie toch die dame met de gouden strot was. Nadat Felicia All I Could Do Was Cry van Etta James had gezongen, vertelde ze groot fan van Alicia Keys te zijn. "Ik noemde mijzelf Felicia Keys, omdat ik vroeger al haar liedjes zong bij talentenjachten", zo vertelde ze. 

Duet met Alicia

"Nou komt dat even mooi uit. Dan wil ik wel een duet horen van jullie twee", zei jurylid Adam Levine. Alicia sprong meteen op en de twee zongen samen het nummer Fallin. Een moment dat kippenvel opleverde. Na afloop vertelde Felicia nog hoe bijzonder deze auditie voor haar was. "Ik heb borstkanker gehad en na mijn operatie was er een kleine kans dat ik niet meer zou kunnen zingen. Het leven is kort, daarom wil ik mijn droom waarmaken."

Muzikaal droomkoppel

Ook de kijker was lyrisch over Felicia. Zeker toen ze een duet zong met Alicia vlogen de positieve tweets je om de oren. 'Wat een geweldige stem.' En: 'Ik vind Alicia en Felicia een muzikaal droomkoppel.'

Lees verder