Gemist: Al You Need Is Love grote winnaar kerstavond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Al You Need Is Love grote winnaar kerstavond

Gemist: Al You Need Is Love grote winnaar kerstavond

|
|

Laatste update:

Het is inmiddels al net zo’n moderne kersttraditie als gourmetten of een bezoekje aan de bouwmarkt: de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love!

Hartstochtelijk

Ook dit jaar zat een groot deel van Nederland weer aan de buis gekluisterd voor de kerstspecial van All You Need Is Love. Robert ten Brink serveerde in rap tempo een serie van ontroerende herenigingen en hartstochtelijke liefdesverklaringen. Dat miste zijn uitwerking niet: op Twitter onthulden veel kijkers dat ze het niet droog hielden, maar tussen de tranen door viel er gelukkig ook nog wat te lachen!

Zo zaten enkele mensen te kijken met een bingokaart op schoot.

Robert ten Brink bewees opnieuw dat hij de koppelkoning van Nederland is.

Zoals gezegd vloeiden de tranen rijkelijk. Niet alleen op de televisie, maar ook voor de televisie!

Cabaretier Jochem Myer viel op dat er eigenlijk maar één iemand was die het gisteravond droog hield. Hoe doet hij dat toch?

Kijkcijferkanonnen

Met niet minder dan 2.305.000 kijkers was de kerstspecial de grote winnaar van de zondagavond. Op gepaste afstand volgden traditionele kijkcijferkanonnen als het Journaal en Studio Sport. Andere programma’s die zich in de Top 10 wisten te plaatsen zijn André Rieu viert kerst in Londen (1.344.000 kijkers), Dit was het nieuws (768.000 kijkers) en Chantal blijft slapen (684.000 kijkers).

De kerstspecial van All You Need Is Love is terug te zien via RTL XL.

Lees verder