Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Gemist: afscheid nemen van Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Het seizoen van Chateau Meiland werd gisteren afgesloten als het best bekeken programma van de dag, met 1,4 miljoen kijkers. In de aflevering kwamen namelijk een aantal interessante gasten langs in het chateau...

Oma in het chateau

Er is familiebezoek! Erica verwelkomt haar moeder die ze al een lange tijd niet heeft gezien. 'Oma' mag in de rolstoel en krijgt van Erica een rondleiding door het kasteel, maar niet zonder compilaties. Nadat de rolstoel blijft haken bij de deur, niet vooruit te krijgen is over de stenen en het óók nog begint te regenen, geeft Erica het op. Dan maar lopen... Kijkers op Twitter vinden oma geweldig.

Martiens nieuwe liefde?

Naast familie komt er ook nog een knappe man langs in Chateau Meiland, waar Martien meteen als een blok voor valt. "Wat een leuke man. Helemaal warm kreeg ik het ervan." Maar de liefde is van korte duur: de realityster is al snel op de knapperd afgeknapt als hij ziet dat zijn broek veel te kort is. Tsja, het is maar wat je belangrijk vindt, Martien!  

De laatste aflevering

Het tweede seizoen van Chateau Meiland is gisteren dus helaas aan zijn einde gekomen. Gelukkig komt in december familie Meiland weer terug op tv met een kerstspecial! Tot die tijd is er nog genoeg Martien te zien, ook al zijn kijkers nog niet helemaal overtuigd van zijn presentatie in Cash or Trash. Maar nu eerst: lekker wijnen, wijnen wijnen!

Lees verder