Gemist: ABBA-medley Paul de Leeuw & Jett Rebel

Veronica Superguide logo
Gemist: ABBA-medley Paul de Leeuw & Jett Rebel

Gemist: ABBA-medley Paul de Leeuw & Jett Rebel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe show van Paul de Leeuw verloor bijna 40% van de kijkers tussen de eerste twee afleveringen. Kan hij het tij nog keren met dit soort fragmenten?

Wie kijkt mijn show?

Het begon vorige week allemaal zo goed: Wie is de Mol opende het seizoen met 3,6 miljoen kijkers en op dezelfde zender knalde Paul de Leeuw erachteraan met 1,4 miljoen kijkers voor de eerste aflevering van Wie steelt mijn show? Gisteravond daalde het WIDM-aantal naar 2,5 miljoen en het effect op het programma erna was glashelder: Paul de Leeuw hield er nog 887.000 over. Nog steeds goed voor de tiende plaats in de dagranglijst, maar een flinke duikeling van bijna 40 procent!

ABBA-medley

In zijn show daagt Paul de Leeuw bekende en onbekende talenten uit om vrij letterlijk zijn show te stelen. Jett Rebel wilde graag in duet met Paul een ABBA-medley zingen, gekleed in kimono's ... je moet er maar op komen. Het Engelse accent van de presentator maakt duidelijk waarom Paul de Leeuw zijn liedjes normaal gesproken in het Nederlands zingt, maar op Twitter komen we vooral positieve reacties tegen. Helpen dit soort optredens de kijkcijfers volgende week weer omhoog te krikken? We weten het volgende zondag!

Lees verder