Gemist: 91-jarige Truus gaat op zoek naar verkering

Veronica Superguide logo
Gemist: 91-jarige Truus gaat op zoek naar verkering

Gemist: 91-jarige Truus gaat op zoek naar verkering

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Liefde kent geen leeftijd, zo ook in All You Need Is Love. In de laatste aflevering van het 25e seizoen van het programma ging love-goeroe Robert ten Brink op zoek naar een date voor de 91-jarige oma Truus!

Geen snor

Veel eisen heeft oma Truus (geboren in 1925) niet, maar een snor en een baard mag haar aanstaande liefde absoluut niet hebben. Laat Robert nou net een man geregeld hebben met een snor…

Advocaat met slagroom

Gelukkig waren er nog twee anderen kandidaten zonder snor. Truus kreeg de gelegenheid om de drie mannen wat beter te leren kennen tijdens een 'slowdate'; de advocaatjes met slagroom stonden al klaar op tafel. Bekijk het hilarische fragment hierboven!

All You Need Is Love

Truus werd voor All You Need Is Love opgegegeven door haar kleindochter Renate Beense. Samen zijn ze op zoek naar een man voor Truus en begonnen ze zelfs de Facebookpagina Truus zoekt verkering.

Benieuwd of Truus op een tweede date met één van de mannen gaat? Bekijk hier de aflevering van All You Need Is Love terug. Het liefdesprogramma is deze kerst weer terug voor een nieuw seizoen.

Lees verder