Gemist: 840.000 kijkers voor Twan Huys bij M

Veronica Superguide logo
Gemist: 840.000 kijkers voor Twan Huys bij M

Gemist: 840.000 kijkers voor Twan Huys bij M

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Precies een maand na de laatste aflevering van RTL Late Night was Twan Huys gisteravond weer op televisie. En dit keer zaten er zowaar 840.000 kijkers voor de buis. Een minpuntje was dat het niet zijn eigen programma was; Huys was te gast bij Margriet van der Linden in M, de opvolger van De Wereld Draait Door dat er even tussenuit is.

“Ik was echt in de war toen we stopten”

Van der Linden had Huys uitgenodigd om de Democratische presidentskandidaten door te nemen, maar natuurlijk ging het gesprek de eerste vijf minuten over wat de tv-maker de afgelopen maand gedaan had. De eerste vraag was dan natuurlijk ook: “Hoe is het met je?” waarop Twan antwoordde dat het weer goed ging, maar dat het wel even een rare tijd was geweest: “Het was even verwarrend een maand geleden, sterker nog: ik was echt in de war toen we stopten”, zo onthulde hij. De presentator vertelde dat hij na het abrupte stopzetten van RTL Late Night eerst maar eens was gaan bijkomen bij vrienden in New Hampshire.

Openhartige terugblik

Na een openhartige terugblik op de afgelopen tijd schakelde Twan over naar het onderwerp waarvoor hij gekomen was: de voorverkiezingen voor de Democratische presidentskandidaat. Twan Huys zal hierover bij M de komende tijd vaker verslag komen. Wie tipt hij als de favoriet bij de Democraten? Twan denkt dat het de pas 37-jarige Pete Buttigieg wordt.

Lees verder