Gemaskerde schurk te zien op eerste beelden van James Bond 25

Veronica Superguide logo
Gemaskerde schurk te zien op eerste beelden van James Bond 25

Gemaskerde schurk te zien op eerste beelden van James Bond 25

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Opnames voor de 25e Bond-film zijn onlangs begonnen in Noorwegen en nu zijn de eerste stiekem gefilmde beelden opgedoken. Hierop zien we een gemaskerde moordenaar die eruitziet als een kruising tussen The Phantom of the Opera en Michael Myers uit Halloween. Deze mank-lopende maniak zit een meisje achterna op het ijs.

Regisseur van True Detective

De scène lijkt meer op iets uit een horrorfilm dan uit een Bond-film, maar dat komt niet echt als een verrassing met regisseur Cary Joji Fukunaga aan het roer; deze filmmaker heeft immers onder meer het lugubere eerste seizoen van True Detective gemaakt, dus dan valt het te verwachten dat het 25e avontuur van Agent 007 een duistere aangelegenheid wordt.

Flashback naar de jonge jaren van een Bondgirl?

Over het verhaal is nog vrijwel niets bekend, ook weten we niet waar deze scène in het verhaal past. Online geruchten beweren dat het hier om een flashback gaat naar de jonge jaren van Madeleine Swann, de door Léa Seydoux gespeelde Bond-girl uit Spectre die ook in het komende deel weer van de partij is.

Als deze geruchten kloppen dan zien we Daniel Craig vermoedelijk niet met deze killer afrekenen, want de scène die we hier zien speelt zich dan immers in het verleden af. De echte schurk van Craig’s vijfde Bond-film zou volgens geruchten gespeeld worden door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek, wiens Oscar voor zijn rol als Freddie Mercury nog vers op zijn schoorsteenmantel staat te glimmen. Malek’s medewerking is echter nog steeds niet officieel. Bond 25 moet op 9 april 2020 uitkomen, over 53 weken dus.

Lees verder