Gelukkig Nieuwjaar! De Beste Wensen van Superguide

Veronica Superguide logo
Gelukkig Nieuwjaar! De Beste Wensen van Superguide

Gelukkig Nieuwjaar! De Beste Wensen van Superguide

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gelukkig Nieuwjaar, en de beste wensen! De redactie van Superguide worstelde zich los van de oliebollen, en bedacht een paar Beste Wensen voor 2018! Natuurlijk horen we ook graag waar júllie op hopen in het nieuwe jaar!

Sommige vurige verlangens zijn érg onwaarschijnlijk, maar goed: daar zijn het wensen voor!

De Han Solo-film valt niet tegen én is op tijd

Han Solo, vereeuwigd door Harrison Ford met zijn brede grijns, is één van de populairste Star Wars-personages. Bijna iedereen weet dat de innemende schelm zijn eigen film krijgt, die voor mei 2018 gepland staat. Kat in het bakkie, zou je denken.

Solo: A Star Wars Story liep echter tegen behoorlijk veel problemen op. De regisseurs werden ontslagen, waarna Ron Howard de leiding over het project kreeg. Naar verluidt werd een bijzonder groot deel van Solo opnieuw opgenomen. Hierdoor moesten sommige acteurs uit de film geknipt worden, omdat ze al aan de opnames van andere projecten waren begonnen!

Han Zozo

Daarnaast gaat het vuige gerucht dat de nieuwe Han Solo (Alden Ehrenreich) helemaal niet kan acteren! Zijn performance viel schijnbaar zó tegen dat er speciaal voor hem een acteercoach is aangesteld.

Het hoeft allemaal niet zoveel te betekenen. De productie van Rogue One ging ook niet van een leien dakje, en met die Star Wars-spin-off kwam het ook goed. 

Dexter maakt een comeback!

Afscheid nemen van je favoriete serie kan behoorlijk lastig zijn! Je bent lang bezig geweest met de personages, dacht veel na over de verhaallijn. En dan is het... klaar! Schluss!

Op de redactie werd Dexter genoemd als voorbeeld, maar waarschijnlijk heb je zelf ook wel een paar series die je mist. Dexter, Carnivàle, The Sopranos, Friends... De kans dát het gebeurt is nihil, maar een mens mag dromen...

The Walking Dead herpakt zich

AMC’s The Walking Dead heeft het momenteel even moeilijk. De kijkcijfers dalen al een tijdje, en het achtste seizoen wordt niet zo hoog gewaardeerd.

De strijd tussen de groep van Rick en de schurk Negan zou eigenlijk loeispannend moeten zijn. We zitten echter niet op het puntje van de stoel, maar ervaren continu flashbacks naar het tweede seizoen, met dat saaie gedoe op de boerderij.

De ‘mid-season finale’ eindigde echter behoorlijk verrassend (en schokkend!), dus hopelijk begint het vuurwerk écht in de tweede seizoenshelft. Het achtste seizoen kende tot nu toe veel ‘kleine’ afleveringen die zich op één personage richtten. Hopelijk om het budget te sparen voor een spetterend vervolg!

Je favoriete film krijgt een vervolg!

Wordt 2018 het jaar van Gremlins 3? Tovert Hollywood ineens een geheime Tarantino-film of Blade Runner 2102 uit de hoge hoed? Waarschijnlijk niet, want dan had iemand z'n mond waarschijnlijk al voorbijgepraat.

Welke film mag van jou wel een onverwacht vervolg krijgen?

Game Of Thrones komt tóch nog dit jaar

Winter is here! We weten zeker dat Game Of Thrones in 2018 geen vervolg krijgt. Sansa Stark zegt het zelf! We moeten nog kniezend twee koude winters doorstaan voor we ons kunnen verwarmen aan het drakenvuur.

Het laatste seizoen Game Of Thrones kent maar zes afleveringen, maar deze hebben allemaal de lengte van een speelfilm. De opnames zijn de langste tot nu toe, en we verwachten een aantal forse veldslagen

Alle ingrediënten om Game Of Thrones waardig af te sluiten zijn aanwezig. De grootste opzet kost helaas erg veel tijd. Schrale troost: de kijkers van de serie zijn beter af dan de fans van de boeken… Die wachten al acht jaar op een nieuw deel van schrijver George R.R. Martin!

En jij?

Kun je niet wachten op een bepaalde film? Heb je een favoriete serie die je graag terugziet? Laat het weten via Facebook! Mogen al jullie (wetmatige) dromen in het nieuwe jaar uitkomen!

Lees verder