Chantal Janzen op het Telivizier-Ring Gala

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen op het Telivizier-Ring Gala

Chantal Janzen zorgt voor hilariteit met ‘eigen geluidsman’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De insta-game van Chantal Janzen is weer eens on fire. De The Voice of Holland-presentatrice, die vanavond haar eerste liveshow mag doen, showt haar hilarische nieuwe geluidsmannetje!

"Ik had maar één eis toen ik ja zei op het presenteren van The Voice of Holland", zo zette Chantal gisteren op Instagram. "Met de liveshows wil ik m'n eigen geluidsman mee. Hij lijkt hier wat laconiek, maar dat is gewoon zijn manier van werken."

Bobby

Wat we te zien krijgen in dit zoete filmpje? Chantals zoontje Bobby. Hij bereidt zich alvast voor op de grote liveshows en staat stand-by wanneer zijn mama hulp nodig heeft. "En ik zal zorgen dat ie 'n broek aantrekt. Voor 't geval we 'n storing hebben en hij het podium op moet." 

Reacties

Haar volgers - die eerder ook al onder de indruk waren van één van Chantals posts - liggen in een deuk en gaan stuk om het heerlijke filmpje. Ook BN'ers laten van zich horen. "Pants should be optional. Let him work how he’s most comfortable", grapt het bekende jurylid Dan Karaty. "Ik wil ook zo’n geluidsmannetje", zegt Olcay Gulsen. Nou, euh... Misschien kan Chantal deze kleine koter het podium op sturen wanneer Anouk en Lil' Kleine weer een discussie beginnen? Van zoveel schattigheid stop iedereen spontaan met ruziën!

Lees verder