Geliefde musical My Fair Lady terug in Nederlandse theaters!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geliefde musical My Fair Lady terug in Nederlandse theaters!

Geliefde musical My Fair Lady terug in Nederlandse theaters!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al vanaf het najaar 2017 weer in Nederland te zien!

My Fair Lady

Met een geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en musicalklassiekers als Als het effe kan, Kom terug en dans met mij en natuurlijk Het Spaanse graan zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren. Bekijk de eerste exclusieve beelden hierboven!

Dame in de dop

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle. Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame.

Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Dit najaar in Nederlandse theaters

Met Esmée Dekker als Eliza Doolittle, Chris Tates, Sjoukje Hooymaayer (Zeg ’ns AAA), Alfred van den Heuvel, Han Oldigs, Gerrie van der Klei, Yoran de Bont en Ellen Röhrman in de hoofdrol zal de musical My Fair Lady vanaf oktober 2017 tot eind mei 2018 weer in de grote Nederlandse theaters te zien zijn.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop!

Lees verder