Publiek met handen in de lucht op Gelderpop Festival

Veronica Superguide logo
Publiek met handen in de lucht op Gelderpop Festival

Deze artiesten wil je niet missen op de Gelderpop live stage!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Schraap de keeltjes en gooi die heupen maar goed los: op zaterdag 6 juli is het hossen geblazen bij de live stage van het oh zo gezellige Gelderpop. Voor de tweede editie hebben ze weer een aantal mooie parels weten te strikken. We lichten alvast een tipje van de sluier!

'S lands favoriete Brabander

Kedeng kedeng, kedeng kedeng, oeh oeh! Daar komt Guus Meeuwis aan in een volgeladen trein gevuld met zijn beste hits. Hij is namelijk een van de acts die zal schitteren op het live podium. Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is hij een van de grootste artiesten die ons land rijk is. En ieder festivalseizoen heten we hem weer van harte welkom! Zijn verhaal begon in 1994 toen hij uit het niets op de eerste plaats in de hitlijsten belandde met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Voor iemand die per ongeluk het artiestenvak in is gerold, doet ‘ie dat best aardig met ruim 50 stadionconcerten op zijn cv.

Guus Meeuwis zing met microfoon in zijn hand

Zeeuwse trots

Ook BLØF is op 6 juli hier aan de kust. De Gelderse kust van Recreatieplas Zeumeren om precies te zijn. De band groeide in korte tijd uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en festivaloptredens blijkt de band nog steeds enorm populair. Onlangs verscheen het album ‘AAN’ en brachten ze ‘Zoutelande’ uit, een single waarmee we gegarandeerd meeblèren tijdens Gelderpop.

Vrouw met Bløf bordje in de lucht op een festival

Nog meer geluid van zuid

Verder reist ook Racoon af naar Voorthuizen om de sterren van de hemel te spelen. Deze Nederlandse pophelden zijn al sinds 1997 actief en inmiddels een van de meest geboekte acts op Nederlandse festivals. Hun derde album 'Another day' prijkte maar liefst anderhalf jaar in de hitlijsten. Met hits als 'Liverpool rain', 'No Mercy' en 'Oceaan' stelt Racoon werkelijk nooit teleur. Wie weet komt de mama appelsap ‘Laat Die Aambei Nu Maar Kruipen’ nog wel voorbij. Dit nummer hoor je vanaf nu natuurlijk nooit anders meer! Sorry not sorry.

Stil in mij

Stil in juli zal het in ieder geval niet zijn want Van Dik Hout sleept hun houten hart mee naar Voorthuizen. Ze worden gezien als een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook met hits als ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. In samenwerking met Acda & de Munnik werden de welbekende liedjes ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’ gemaakt. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club- en theatertours door Nederland.

Van Dik Hout zingt tijdens optreden met microfoon in zijn hand

Ook de talentvolle band RONDÉ en het sterrenteam Daredevils zijn te bewonderen op de live stage van Gelderpop. Zelf nu ook zo'n zin gekregen maar nog geen kaartje bemachtigd? Je ticket voor Gelderpop koop je hieronder, inclusief een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro. Check wel nog even je festivalhoroscoop voor je begint met feesten!

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Lees verder