Gek van Geluk naar het buitenland

Veronica Superguide logo
Gek van Geluk naar het buitenland

Gek van Geluk naar het buitenland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gek van Geluk gaat de grens over. De komedie is afgelopen week verkocht aan Duitsland, zo heeft regisseur Johan Nijenhuis bekendgemaakt.

2019

Warner Duitsland wil er een eigen Duitse versie van maken, die in 2019 in de bioscoop moet verschijnen. Wie de rollen van hoofdrolspelers Plien van Bennekom en Carly Wijs gaan spelen is nog niet bekend. "Het zal nog een hele toer worden om een comédienne te vinden die de humor kan brengen die Plien van Bennekom ons heeft laten zien", aldus Nijenhuis.

Onze Jongens

Eerder deze maand verkocht Nijenhuis ook al de rechten van Onze jongens aan Duitsland. ProSieben gaat een remake maken van de film.

100.000

Gek van geluk is nu in meer dan honderd Nederlandse bioscopen te zien. Afgelopen week werd de grens van meer dan 100.000 bezoekers gehaald. In de film speelt Van Bennekom Lena, een schrijfster van liefdesliedjes die door een gebrek aan romantiek weinig inspiratie meer heeft. Haar beste vriendin, zangeres Valerie (Carly Wijs), verzint een oplossing. Ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena ter inspiratie het hoofd op hol te brengen.

Lees verder