kees hulst en andre van duin in het geheime dagboek van hendrik groen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
kees hulst en andre van duin in het geheime dagboek van hendrik groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen krijgt film

|
|

Laatste update:

Jan Slagter kwam vanavond met goed nieuws! In de talkshow van Johnny de Mol, HLF8, liet de Omroep Max-baas weten dat er een Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen-film aankomt.

Geen seizoen drie voor Hendrik Groen

Omroep Max-baas Jan Slagter liet eerder al doorschemeren dat hij nog wel toekomst ziet in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Hij hintte in mei bijvoorbeeld nog op een derde seizoen van de serie. Vanavond werd echter duidelijk dat seizoen drie er niet meer gaat komen… Fans van de geweldige serie kunnen binnenkort echter wel naar de bioscoop! Er is namelijk een film van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen in de maak.

Het Geheime Dagboek-film

Jan Slagter was vanavond te gast in HLF8, de nieuwe talkshow van Johnny de Mol. Daar onthulde hij dat er een film gemaakt wordt van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. "Men is wel bezig - het staat in de steigers - met een film", aldus de Omroep Max-baas.

Helaas is nog niet duidelijk wanneer we de film in de bioscoop mogen verwachten. Welke films er nu wel draaien, lees je in dit bioscoopoverzicht. Fans van de serie wijzen we trouwens ook graag op die nieuwe serie van Omroep Max: Maud en Babs.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder