Geheime beelden van de set van Star Wars!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geheime beelden van de set van Star Wars!

Geheime beelden van de set van Star Wars!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Warwick Davis speelde al in meerdere Star Wars-films en nam de nodige risico's door ons een kijkje te geven op de set van de nieuwe Han Solo-film.

Force For Change

Vorige week maakten Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) al bekend dat Star Wars-fans drie unieke ervaringen kunnen winnen via een benefietactie van UNICEF en de Starlight Childen’s Foundation. Je kunt onder andere een bezoek aan de filmset van de aankomende Han Solo-film winnen, maar Warwick Davis begreep dat niet iedereen hier het geduld voor heeft.

Mocht je Warwick Davis zelf niet direct herkennen: zijn grootte, of liever gebrek daaraan, leverde hem rollen op in meerdere Star Wars- en Harry Potter-films. Zo speelde hij Wicket de Ewok in Episode VI, Weeteef de Talpini in Rogue One en Wollivan de Blarina in Episode VII. Om de benefietactie nog verder onder de aandacht te brengen, besloot Warwick een bezoekje te brengen aan de set van het Han Solo-project.

Geen spoilers

Warwicks plan liep echter al snel tegen een probleem aan: "Beelden van de set geven natuurlijk spoilers weg, dus die mogen we niet laten zien." Gelukkig zit Warwick vol creatieve ideeën wist hij toch de nodige keikjes voor ons te schieten. Hij weet zelfs regisseurs Phil Lord en Christopher Miller via een liveverbinding voor de camera te krijgen!

Wil je nou écht en in levende lijve een kijkje nemen op de set, dan zit er niets anders op dan de portemonnee te trekken en gul te geven aan de benefietactie. Succes!

Lees verder