Geer en Goor gaan ouderen helpen met verbouwen

Veronica Superguide logo
Geer en Goor gaan ouderen helpen met verbouwen

Geer en Goor gaan ouderen helpen met verbouwen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe programma van Gerard Joling en Gordon heet Geer & Goor Stevig Gebouwd. Het duo gaat daarin helpen bij de bouw of verbouwing in een tehuis voor ouderen.

Meer Geer, meer Goor

RTL gaat het nieuwe programma met Geer & Goor in het najaar uitzenden. Deze week zijn Geer en Goor al in Zevenaar. Bij Zorghuis September assisteren ze bij de verbouwing van een kroeg en knappen ze een dierenweide op, zo meldt een RTL-woordvoerder aan De Gelderlander.

Frank Dane nam namens RTL Boulevard al een kijkje tijdens de eerste opnamedag in Schiedam, waar Gerard en Gordon de handen uit de mouwen staken bij de sloop van een keuken in een buurthuis. ''Het is bijna niet voor te stellen hoe eenzaam sommige ouderen zijn'', zei Gordon.

Televizier-Ring

Geer & Goor Stevig Gebouwd is het vervolg op Geer & Goor: Zoeken een hobby!. Dit programma werd vorig jaar genomineerd voor de Televizier-Ring. In de video bovenaan dit artikel kun je er een fragment van terugkijken. Het duo maakte volgens peilingen goede kans op de Ring, maar moest het uiteindelijk toch afleggen tegen Floortje naar het einde van de wereld. Ook Penoza was genomineerd. Misschien kunnen Geer en Goor met dit nieuwe programma, dat net wat meer maatschappelijke relevantie lijkt te gaan hebben, een nieuwe gooi doen naar de hoofdprijs op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Lees verder