Geer en Goor gaan een bejaardentehuis bouwen

Veronica Superguide logo
Geer en Goor gaan een bejaardentehuis bouwen

Geer en Goor gaan een bejaardentehuis bouwen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gerard Joling en Gordon Heuckeroth komen terug met een nieuwe editie van Geer en Goor. In navolging van Geer en Goor: Zoeken Een Hobby gaan de heren nu een bejaardenhuis bouwen.

Zomer 2017

“De uitdaging is dit keer om een prachtig huis te bouwen voor eenzame ouderen. Hopelijk is dat dan een voorbeeld voor de overheid”, vertelde Gordon vanmorgen op Radio 538. Volgend jaar zomer wordt de show opgenomen en niet lang daarna verschijnt het programma waarschijnlijk op tv. “Dat is wel heel erg mooi. We hebben alle tijd om alles te mobiliseren”, aldus Gordon.

Geer & Goor

Geer en Goor maken al jarenlang samen televisieprogramma's: Joling en Gordon Over De Vloer, Alles Mag op Vrijdag, Geer & Goor: Waarheen, waarvoor, Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken en Geer & Goor: Zoeken Een Hobby, noem het maar op.

Gouden Televizier-Ring

Voor hun meest recente programma Geer en Goor: Zoeken Een Hobby zijn de mannen genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. “Nu het dichterbij komt, vind ik het toch wel heel erg spannend worden. Het is gewoon zo onwerkelijk als je als klein jongetje al hebt zitten dromen van zoiets en straks sta je daar. Dat is zo gek”, vertelde Gordon over de uitreiking die aankomende donderdag plaatsvindt.

Lees verder