Geen vijfde seizoen van Devious Maids

Veronica Superguide logo
Geen vijfde seizoen van Devious Maids

Geen vijfde seizoen van Devious Maids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De serie Devious Maids stopt plotseling na vier seizoenen. De Amerikaanse zender Lifetime trok de stekker uit de show, die werd geproduceerd door Eva Longoria. Zelfs de makers zagen dit niet aankomen.

Latino Desperate Housewives

Devious Maids ging over een groepje huishoudsters die werkten voor machtige gezinnen in Beverly Hills. Het was de eerste Engelstalige serie met een volledige Latino-cast op de Amerikaanse televisie. In Nederland werden de eerste twee seizoenen van de serie uitgezonden op TLC. De hoofdrollen werden gespeeld door Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes en Rebecca Wisocky.

Behoorlijke cliffhangers

Het vierde seizoen, waarvan de laatste aflevering in de VS een paar weken geleden werd uitgezonden, eindigde met behoorlijk wat cliffhangers. Zo werd één van de hoofdrolspeelsters, Marisol (Ana Ortiz), ontvoerd. 

De makers hadden toen nog goede hoop dat de serie een vervolg zou krijgen. De producent van de show zei na afloop van de laatste aflevering nog tegen Entertainment Weekly: "We zijn optimistisch. Ik denk dat fans boos zouden zijn als we niet terug zouden komen na de verrassingen van de laatste aflevering." Nu zullen we er waarschijnlijk nooit meer achterkomen wat er met Marisol is gebeurd...

Lees verder