Geen nieuw seizoen van Danni Lowinski

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geen nieuw seizoen van Danni Lowinski

Geen nieuw seizoen van Danni Lowinski

|
|

Laatste update:

Marlijn Weerdenburg moet afscheid nemen van de televisie-advocate Danni Lowinski. Er komt geen vijfde seizoen van de serie op SBS. Dat liet de teleurgestelde Marlijn Weerdenburg (33) vandaag weten via Instagram.

De gelijknamige serie op SBS stopt na vier seizoenen. Marlijn postte een foto op Instagram waarbij ze schreef: "Bij Danni begon het allemaal voor mij, vier jaar geleden. Ik heb zoveel mogen leren. Met fantastische mensen mogen spelen. Ik heb door Danni geleerd wat hard werken is. Er zijn deuren voor me open gegaan, dankzij haar aanstekelijkheid en enthousiasme.'' 

Waarom SBS de stekker uit de serie trekt, die dit seizoen gemiddeld 668.000 kijkers per aflevering trok, is nog niet bekend. "Op een gegeven moment moet er ook gewoon een eind aan komen, maar ik had nog graag een seizoen willen doen," zegt Marlijn in het programma Tijd voor MAX van Omroep Max. 

Zilveren Televizier-Ster Actrice

Marlijn is met haar rol als Danni Lowinski genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Actrice. De prijs word dit jaar voor het eerst uitgereikt. Marlijn roept haar fans op om als laatste dienst voor Danni Lowinski te stemmen.

Marlijn is afgelopen seizoen overgestapt naar KRO-NCRV, waar ze programma’s maakt als Broodje Gezond en De Dolende Dertiger. Ook acteert ze in Petticoat, dat later dit jaar is te zien.

Lees verder