Geen Grey's Anatomy zonder Meredith Grey

Veronica Superguide logo
Geen Grey's Anatomy zonder Meredith Grey

Geen Grey's Anatomy zonder Meredith Grey

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is een komen en gaan van karakters in de hitserie Grey's Anatomy, maar fans hoeven niet te vrezen voor het vertrek van het belangrijkste personage Meredith Grey.

Meredith Grey

Actrice Ellen Pompeo en schrijfster Shonda Rhimes hebben afgesproken dat het ziekenhuisdrama eindigt op het moment dat Pompeo er geen zin meer in heeft. “Het verhaal gaat over Meredith Grey’s reis en zodra ik klaar ben, zal de serie stoppen,” aldus Pompeo. 

Dat vertelt de vertolkster van Meredith Grey in een interview met Variety. Pompeo is al sinds het begin van de inmiddels dertien seizoenen lopende serie de hoofdpersoon in Grey's Anatomy. Pompeo en haar collega's begonnen in 2005 met de soap.

Fan-favoriet

Volgens de actrice is het uiteindelijk aan de fans hoe lang de show nog doorgaat. “Ik sta open voor datgene wat het universum mij aanreikt. Ik weet niet hoe lang de serie nog doorgaat. […] Wanneer de serie geen fan-favoriet meer is, zal het publiek het ons vertellen. Op dit moment hebben we veel geluk met de fans die nog kijken en ik denk dat zij ons laten weten weten wanneer het tijd is om te stoppen.”

Seizoen 14

Grey's Anatomy is al jaren dé topserie met wereldwijd miljoenen fans. In dit medisch drama volg je het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Onlangs verlengde zender ABC het contract voor een veertiende seizoen van de hitserie.

Grey’s Anatomy

In Nederland is het dertiende seizoen van Grey’s Anatomy elke dinsdagavond om 20:30 te zien bij Net5.

Lees verder