Geen eigen tv-show voor Bertie en JayJay

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geen eigen tv-show voor Bertie en JayJay

Geen eigen tv-show voor Bertie en JayJay

|
|

Laatste update:

Eerder gingen er geruchten ronde dat Expeditie Robinson-winnares Bertie Steur en haar maatje JayJay Boske samen een hulpprogramma gingen maken, maar dat zit er helaas niet meer in.

Expeditie Robinson

“RTL heeft een streep gezet door de plannen”, laat Bertie, bekend van Boer Zoekt Vrouw, weten aan het AD. Tussen de boerin en presentator/voormalig rugbyspeler JayJay ontstond een hechte vriendschap tijdens het programma Expeditie Robinson. Uiteindelijk ging Bertie er met de titel vandoor.

Hulpprogramma

Daarna leek het de twee leuk om samen nog een keer aan de slag te gaan en raakten ze in gesprek met RTL over een hulpprogramma. “Ik wil graag kijken of er opties zijn om meer samen te kunnen doen, daar hebben we het ook over gehad”, vertelde JayJay aan De Telegraaf. “Het moet dan wel iets goeds zijn, niet van: ’jongens, hier is een reallifesoap’. Misschien kunnen we iets met mensen helpen.” 

Niet van de grond

Maar RTL heeft de handen van dit idee afgetrokken. Heel erg vindt de down-to-earth Bertie het niet, laat ze weten: “Het leek me leuk, maar RTL vond het niet spannend genoeg. Nee hoor, niet erg. Voor mij is het boer zijn het belangrijkste. Alles wat daar bij komt, is grappig en leuk, maar het is nooit mijn ambitie geweest om per se op televisie te zijn. Ik ben geen Peter Jan Rens”. Zo kennen we je, Bertie!

Lees verder