Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Gebroken Chantal Janzen zit er even helemaal doorheen

|
|

Laatste update:

"Gebroken nachten, snot, zetpillen, hoestdrank, kots"; Chantal Janzen deelt op Instagram in geur en kleur hoe het leven met kids soms nogal zwaar kan zijn. De Songfestivalpresentatrice zit er even helemaal doorheen!

En dat heeft helemaal niets te maken met haar recente 'cocaïne-rel' rond Wendy van Dijk. Nee, Chantals kids zorgen dit keer voor die ellendige slapeloze nachten. "Oooh man", zucht ze in een openhartige insta-post. "Eerst de 10 jarige ziek met 's nachts delirium van de hoge koorts, nu die kleine..."

Snot en kots

Vervolgens beschrijft de koningin van RTL 4 waar ze allemaal mee moest dealen. Een hele waslijst aan ellende, zo blijkt. "Gebroken nachten, snot, zetpillen, hoestdrank, kots, zoutoplossingen, in slaap wiegen, er zijn geen liedjes meer over die we níet geneuried hebben, we wiegen zelfs nog tijdens 't eten terwijl er niet eens 'n kind om ons heen is." Nou, euh, sterkte!

Tip voor de kerst

'Influencer' Chantal geeft haar ruim 1,4 miljoen volgers ook nog even een broodnodige tip om toch een beetje verzorgd op de Kerst-selfie te staan. "Trek met je hand op je voorhoofd je wenkbrauwen omhoog. Zo kun je je ogen opentrekken zodat je niet als een marmot op de foto staat. En als je denkt: wat zie die eruit: dit is nog met goed licht."

Lees verder